Luovan kirjoittamisen kurssit


Viikonloppukurssi, jolla keskitytään inspiraation lähteisiin ja kirjoittamisen teoriaan ja  tekniikkaan. Kurssin lopputuloksena on valmis novelli. Kurssilla painopiste on henkilökohtaisessa ohjauksessa. Kurssin päätteeksi kaikki viikonloppuna syntyneet novellit luetaan. Jokainen saa opettajan kommenttien lisäksi kuulla myös muiden lukijoiden kommentit tekstistään.


Kurssista sanottua:

"Tekstini sai lempeän ja kannustavan vastaanoton."

"Ihana kuulla, että keskiössä ei ole kielioppi vaan teoria ja sisältö."

"Henkilökohtainen ohjaus oli tärkeää."

"Teoria oli sopivan kevyesti kerrottu."

"Hyvä, että tämä ei ole terapiaa, vaan keskitytään tekstiin."


Kurssit järjestetään idyllisessä, yli satavuotiaassa Heinäselän talossa Jäppilässä. Talon huoneet ja esineet inspiroivat kirjoittajaa, ja isosta talosta löydät oman nurkan, jossa voit keskittyä kirjoittamaan.

"Paikka on ihan huippu, inspiroiva ja rauhallinen ympäristö. Vaikea on parempaa paikkaa kuvitellakaan."


Seuraavat kurssit: 27.-28.7. novelli, 28.-29.9. ja 2.-3.11. (täynnä) kummallisten tarinoiden viikonloput, jolloin keskitytään kauhun, fantasian ja sci-fin kirjoittamiseen. Syyskuun kummalliseen viikonloppuun mahtuu vielä!


Kurssin hinta 180 euroa, sisältää lounaan ja päiväkahvin lauantaina ja sunnuntaina. Yöpyminen 40 euroa, sisältää runsaan iltapalan ja aamupalan. Jos saavut junalla tai bussilla, voin noutaa sinut Pieksämäen asemalta.


Kysy lisää sirpa.ylonen@hotmail.com tai soita 050 4934 099.


Olen koulutukseltani filosofian maisteri, pääaineena yleinen kirjallisuus. Ammatiltani olen toimittaja. Opetan luovaa kirjoittamista myös etäkurssilla Soisalo-opistossa.